www.engenharia-brasil.com
MEDIAWORLD

Elipse lança HighPerformance Template 2.0

Nova versão busca facilitar o desenvolvimento e usabilidade das aplicações do E3 e Elipse Power.

Elipse lança HighPerformance Template 2.0
HQ_IMG_Jetstream_Tooling_Thread_Turning.jpg

De Jetstream Tooling-houders voor schroefdraadsnijden leveren een geconcentreerde koelvloeistofstraal onder hoge druk - maximaal 150 bar/2175 psi of slangaansluitingen voor koelvloeistofinlaten van maximaal 275 bar/3988 psi - in de optimale positie dicht bij de snijrand, waardoor het mogelijk is om spanen te geleiden of in een bepaalde richting weg te sturen van de snede. De gereedschapshouders zijn verkrijgbaar met 22 uitwendige, 28 inwendige en 14 GL-koppen in snijplaatzittingen afmeting 16, 22 en 27.

Voor onderdelen van titanium of soortgelijke materialen kan de Jetstream Tooling-technologie de harde spanen breken om de levensduur van het gereedschap te verlengen. Bij het schroefdraadsnijden van staal en roestvast staal zorgt de verbeterde spaancontrole van de nieuwe gereedschappen voor 30% tot 60% hogere snijsnelheden, zonder dat de kwaliteit van het schroefdraadoppervlak hieronder lijdt.

De vierkante schachthouders zijn ook voorzien van de JETI- en DuoJet-functies. JETI levert koelmiddel door houders zonder slangaansluiting en DuoJet past één of meer extra koeljets toe uit een tweede richting. Integratie van deze functies zorgt voor een geoptimaliseerde warmteafvoer, effectief voorkomen van spanen, een langere en meer voorspelbare levensduur van het gereedschap en een betere kwaliteit van het schroefdraadoppervlak.

Het gebruik van de JETI-functie met vierkante schachten vereist het gebruik van adapters. Het nieuwe assortiment omvat adapters voor zowel vlakke als sterbevestiging voor Seco-Capto™ C5-, C6- en C8-revolverdraaibanken en apdapters voor sterbevestiging voor multi-functionele machinespindelinterfaces HSK-T 63. De adapters zijn geschikt voor vierkante schachten van 20 mm en 25 mm.

Neem voor meer informatie over de Jetstream Tooling-houders en adapters voor schroefdraadsnijden contact op met een plaatselijke Seco-vertegenwoordiger of ga naar www.secotools.com.

  Peça mais informações…

LinkedIn
Pinterest

Junte-se aos mais de 155 mil seguidores do IMP